Premiär för första videointervjun

Som första videointervju kommer vi att hålla premiär på ”Krister – En solskenshistoria” på Aktivitetshus Centrum den 24/9 kl 13.00. Vi visar den på stora projektorduken lite längre in i lokalerna (fråga om du är osäker vart det är). Här nedan kommer en trailer.

Tider i höst

Nu när Friskvårdsklubben gått in på höstterminen så är tiderna för Medialabb som nedan:

Aktivitetshus Nordost, Gunnareds Gård Tisdagar klockan 10.00 – 12.00
Aktivitetshus CentrumTorsdagar klockan 13.30 – 15.00

Alla besökare på de kommunala Aktivitetshusen i Göteborg och/eller medlemmar i Friskvårdsklubben är varmt välkomna att delta så mycket eller lite var och en vill med det man själv är intresserade av.

Du får också gärna komma med egna förslag på projekt så gör vi det tillsammans!

Intervjuer

Vill du att vi ska intervjua dig eller vill du intervjua någon annan? Oavsett vilket så hjälper vi dig att göra en intervju antingen det ska bli ett avsnitt till vår pod Radio Laser Gbg eller en video. Vill du vara med bakom kameran eller micken och göra inspelning, filma, redigera eller något annat – att bara vara med och titta på är även det ok – så kontakta oss eller kom till de tillfällen då vi är på plats på Aktivitetshusen.

Aktivitetshus Nordost, Gunnareds Gård Tisdagar klockan 10.00 – 12.00
Aktivitetshus CentrumTorsdagar klockan 13.30 – 15.00

Ni är varmt välkomna att vara med i höst!

Tillgänglighetsfilm

Vi ska göra videor hur man hittar till de olika kommunala Aktivitetshus i Göteborgs Stad. Vi kommer vara ute och filma i miljöerna runt och på Aktivitetshus vid olika tillfällen. Om du vill hjälpa till, så kontakta oss.